top of page

ZÁZRAK JMÉNEM POPELKA


Popelka je jedna z dalších kočiček, které Emánek pomohl s její léčbou a uhradil fakturu za veterinární péči v hodnotě 5 295 Kč.


Popelka byla před Vánoci odchycena v nepěkném stavu u popelnic hotelu, kde se toto mále kotě bez mámy snažilo přežít. Následující den byla u kotěte provedena veterinární prohlídka, která dopadla katastrofálně. Kotě bylo extrémně podvyživené, dehydrované, masivně začervené a zablešené tak, že mělo na spoustu místech vylísanou srst. K tomu všemu ještě vyšla pozitivní panleukopenie. Nemoc již byla po inkubační době a propukla naplno. To všechno muselo šestitýdenní kotě zvládnout.


Důležité je zmínit, že v případě takového stavu je šance na přežití téměř nulová a přistupuje se k euthanazii. Ale díky spolku AICHA Animal rescue - SOS zvířata v nouzi KV, kde se o kotě postarali a věřili, že vše dobře dopadne, je kotě naživu! Ano, je to tak. Popelka je z nejhoršího venku a je na dobré cestě žít spokojený kočičí život. 😊


Děkujeme spolku SOS zvířata v nouzi KV za to, co se jim s Popelkou povedlo. Jsme rádi, že můžeme podpořit takové zázraky, které mají smysl.


Popelko, už bude jenom lépe! Měj se, Emánek...😊

Comments


bottom of page